Hemska hemska värld

Ja fy alltså. Hur kan detta vara 2022 och krig har startats?! Känns som 1600-talet för vid det här laget borde väl människor veta att krig inte gör någon nytta alls😢 Jag lider så enormt med Ukraina och alla stackars människor där som får lida för att en idiot sitter på makt.

Tjejerna har givetvis hört om detta då det är överallt just nu och båda har haft så mycket frågor. Speciellt Saga har det tagit hårt på så många av frågorna gäller deras moster Alva som faktiskt gjort lumpen och även fått hem brev om att inställa sig om det kommer till det. Bara det är så galet skrämmande och förstå då en 5,5 åring och alla tankar kring detta. Kommer kriget hit? Kommer vi dö? Vad händer om dom kommer hit? Osv osv. Svåra frågor när man själv inte har en aning och samtidigt som man vill lugna barnen så är man själv orolig.

Vi får hålla tummarna att det lugnar sig snart så inga fler oskyldiga drabbas! Krama era nära och kära lite extra nu, det gör jag❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Hemska hemska värld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *