Så var veckan slut

God kväll finisar! Kan knappt förstå att veckan snart är slut och halva februari har susat förbi! Idag har vi bara tagit det lugnt hemma på förmiddagen. Tjejerna har jag fått tjata hål i huvudet på för att få dom att städa sitt sovrum, men skam den som ger sig! Nu är det städat😅

Har hunnit ta tag i förrådet också vilket var såå skönt så nu ska bara alla barnkläder som tjejerna vuxit ur säljas så blir det ännu mer space. Imorgon byter dom filter här hemma också och jag planerar för fullt över tjejernas sovrum.

I eftermiddags blev det iallafall konståkning i vanlig ordning och jösses så duktiga dom var idag! Det är så många i deras grupp så dom är lite småblyga men en deras ena tränare är så duktig och peppar dom hela tiden! Så duktiga och så stolt mamma! Ska bli så roligt att se kommande uppvisning som dom tränar inför just nu!

Efter konståkningen åkte vi hem och gick ut med hundarna och åkte sedan ner och mötte upp resten av familjen för middag på stan för att fira alla hjärtans dag. Idag är enda dagen alla kunde samlas så det blev lite förtidsfirande❤️ Så mysigt och nu sover tjejerna gott i sin säng.

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *