Glasögon eller inte?

Hej finisar! Imorse blev det en tidig morgon, tidigare än vanligt. Vi skulle nämligen iväg till ögon så efter att alla morgonbestyr var gjorda och däribland även hundarnas morgonpromenad, så åkte vi mot sjukhuset.

Vi blev lite tidiga så tjejerna hann leka ganska mycket vilket dom var glada över och när det väl var dags så skötte dom sig galant! BVC skickade remiss vid 5 årsbesöket då det verkade lite avvikande men efter kontroll på ögon fick båda MVG och det finns inga konstigheter! Så det blev inga glasögon!👓 Nöjda tjejer som fick varsin tatuering efteråt av läkaren.

Efter var det dags för dagis och för min del jobb, så jag lämnade två glada flickor och åkte vidare. Nu har jag äntligen krupit ner bredvid mina hjärtan som sover gott och även jag ska försöka få lite skönhetssömn 😴

Loading Likes...

1 reaktion på ”Glasögon eller inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *