Regniga dagar är mina favoriter

Det må låta konstigt, men regniga dagar är ju bara för mysiga och på något sätt så får det en att bli lite produktiv. Idag började jag dagen med att lämna två trotsiga små tjejer på föris, åkte därefter till stallet och medan jag fixar så springer hundarna och härjar bäst dom vill! Underbart när man kan ha dom lösa 🐶

Väl hemma sen blev det massa städande. Jag har kommit ikapp med tvätten efter alla sjukdomar och även vikt allt som torktumlats. Kört en diskmaskin samt kört en för rengöring av maskinen. Dammsugit hela lägenheten och även svabbat. Ändå har jag hunnit med att vila vilket vart väldigt behövligt.

Men strax ska jag hämta hem mina stjärnor och sen får dom helg🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *