Semesterplanering

Hej finisar. Fullspäckad vecka här med jobb non stop. Så trött på att dagarna går i ett, samma hela tiden. Vakna, göra sig iordning, jobba, lägga tjejerna, sova, och så repeat. Längtar efter andra tider och andra mer struktur vad gäller jobb. Men appropå jobb så är det dags att lägga upp årets semester och jag som älskar att planera är givetvis i full gång.

I år blir det en del roligheter och vi har valt några saker hittills men mer finplanering ska göras, hotell och stugor ska bokas och sen kan vår och sommar gärna komma! I år blir det en riktig semester och inte som förra året då vi var nya på jobbet, även om jag löste det ganska bra. Men i år blir det riktigt bra!

Ser så mycket fram emot alla nya fina minnen vi ska skapa under detta år😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *