Hejdå 2021

Så var 2021 slut och ett helt år har gått. Var har tiden tagit vägen? Ett helt år av roligheter, skratt, tårar, trotsiga barn och gråa hår. 2021 har verkligen susat förbi och precis som alla år har det haft sina ups and downs. Vi har hunnit med massor men långt ifrån allt som jag hade hoppats på.

2021, året som jag fick mina första riktiga gråa hår, året då tjejerna började i balett och konståkning. Jason flyttade in i familjen och vi hade våra fina utflykter och miniresor. Något som tjejerna pratar om ofta är när vi badade i havet i regnet på vår favoritstrand i somras och jag håller med. Det var så mysigt! Alla små saker som skapar de största minnen.

Jag är så tacksam för detta år även om jag hoppas på att 2022 slår till med dunder och brak och bara massa positivitet! Jag tackar 2021 för alla fina minnen med mina fantastiska tjejer, med hela familjen och allt vi har. Hejdå 2021, och välkommen 2022!🌟

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *