Julafton 2021

Julafton är förbi och jag är lite sen med en uppdatering gällande just det, men nu äntligen! Dagen innan jul hade jag och flickorna uppesittarkväll med brorsan. God mat, fika och bästa sällskapet. Tyvärr ingen vinst trots tre lotter, men vi hade trevligt iallafall! Han sov kvar och när vi vaknade upp var det ett vackert vinterland utanför så när tjejerna vaknat och öppnat nissens sista paket var det bara på med kläder och gå ut och åka pulka!

En så mysig morgon. Lite senare packade vi ihop och begav oss mot föräldrarna. Efter att tjejerna lagt paketen under granen åkte vi och tände ljus på min mormors grav och så en tur förbi stallet. Väl hemma hos föräldrarna tog vi det lugnt och trots detta gick tiden så fort. Klockan 15 satt vi bänkade framför Kalle och strax därefter sov Saga som vart sjuk hela veckan. Hör och häpna så somnade även jag i 45 minuter med henne vilket jag inte ens förstod skulle hända 😅

Vid 17 var det dags för mat och då kom även syrran och hennes kille efter att ha firat lite hos hans föräldrar. Mycket mat senare så var det två som höll på att längta ihjäl sig efter tomten och lyckligtvis kom han snart därpå! Det var så många fina presenter till alla och jag är så lycklig över alla nya fina minnen❤️ Det blev en så fin julafton och när vi väl var hemma somnade vi gott alla tre, så tacksam för min fina lilla familj❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *