Dan före dan

Tänk, imorgon är väntan över och julen är här! Som vi längtat🎅🏽 Tjejerna har räknat sovar sedan vi tog upp julgrejerna, innan första advent och äntligen är det dags. Här är alla julklappar inslagna sedan länge och julbaket är klart det med.

Idag har vi bara vart hemma och förberett inför julafton och eftersom Saga precis blivit mycket bättre så har vi tagit det lugnt. Brorsan kom hit på eftermiddagen för att vara med oss på uppesittarkvällen. Det blev mat tillsammans och så lite fika inför kvällen så klart. Tre lotter hade vi men inte en enda vinst! Vi som hoppades på både bil, utomlandsresa och en unicorn😅😍 Vi hade trevligt iallafall även om flickorna är inne i en fas där inget riktigt duger och det är ständigt bråk. Men det hör ju till😂 Imorgon ska vi ta julkort och jag vet två små tjejer som kommer vakna upp glada till det vinterland som just nu skapas utanför🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *