Flickorna,  S&S,  Saga

Tjejernas första coronatest

Hej finisar. Vilken vecka vi haft hittills. Vi började ju veckan med att Saga var så sjuk och mådde så himla dåligt. Fia sov hos mormor och morfar en natt för att saga skulle få återhämta sig i lugn och ro så jag kunde ge henne all min fokus❤️ I tisdags morgon kom Fia hem och vi åkte direkt och tog coronatest. Det var tjejernas första och eftersom det var fyra konstaterade fall på dagis varav alla hade vistats där hela den veckan så fick det bli så.

Idag kom svaret och tack och lov inget påvisat för någon av dom!❤️ Sådan lättnad! Nu ligger all fokus (som innan) på att Saga får återhämta sig och sen är vi redo för julen❤️

Ps, Fia hälsar att hon mår prima😂❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *