En Sagojul

Hej finisar! Igår var det äntligen dags för årets julmarknad på Kolmården, som vi åker på varje år! I år var det jag, tjejerna och mamma som åkte och hade en så mysig dag. Vi var där till 11 och började i Bamses värld. Så skönt då det inte var några köer alls till karusellerna! Vi åkte alla karusellerna flera gånger och mormor åkte också flera stycken!😍 Snart var det dags för lunch och då blev det hamburgare och pommes.

Skridskorna var också med för att åka på banan men den var tyvärr så dåligt slipad och det var snö på hela så tjejerna tyckte inte alls det var roligt. Precis som vanligt fanns det så mycket att göra i år också så vi hade så mysigt❤️ På eftermiddagen var det dags för delfinshow och vi avslutade med farmors pannkakor och köttbullar innan det var dags att åka hemåt.

På vägen hem somnade båda flickorna men Saga var lite hängig då så det gjorde inget att hon somnade. Väl hemma bäddade jag ner Sofia som fortfarande sov och sen kröp jag och Saga också ner❤️ Så tacksam för en mysig dag med familjen😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *