Veckoplanering

Hej finisar! Hoppas er vecka startat fint. Här har vi en vecka full av planer. Vi började veckan med att ta sovmorgon. Tjejerna vaknade 8 men vi var inte uppe förrän klockan 9. Då blev det frukost och påklädning för att sedan bege oss till Leos lekland där vi mötte upp en kompis och hennes son. Vi har planerat detta länge nu men svårt att få ihop med jobb och annat så äntligen var det dags! Vi var så gott som helt själva och alla fem hade så kul😄 Vi köpte glass efter lite lek och sen fortsatte dom härja. Efteråt åkte vi och träffade på mormor på Erikslund för lite lunch samt sista julklappshandlingen! Nu är det klart inför jul🤩

Imorgon väntar veterinärbesök för Doris då hon dels ska ha sin 1-års vaccination men också patellakollas. Såå nervös!😅 Detta inför kommande parning och provsvaret skickas givetvis direkt till SKK.

På onsdag har tjejerna uppvisning med konståkningen på kvällen och som jag längtar! Imorgon måste jag plocka fram luciakläderna😍

Torsdag väntas morgonmöte på jobbet så tjejerna lämnas flera timmar tidigare än vanligt. Och därefter jobb hela dagen.

På fredag är vi lediga och har inte så mycket planer i dagsläget men något ska vi göra! Lördag blir det först jobb och sen väntar AW med jobbet. På söndag kommer dock nissen med det andra stora adventspaketet och jag vet två (plus jag) som kommer bli överlyckliga!❤️ Men nu blir det sova för imorgon väntar jobb!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *