Finbesök på jobbet

Jobbhelg som jag redan nämnt och idag hade vi lite spännande på schemat! Idag kom nämligen Anders Bagge och hans Johanna till jobbet tillsammans med Hunden I Centrum för att prata om sin kalender. Givetvis köpte vi varsin och eftersom tjejerna kände igen honom från Masked Singers så ville även dom komma!

Så det gjorde dom. Tjejerna blev lite blyga när båda Bagge började prata med dom om hur söta dom var och Johanna försökte gissa deras namn. Det blev många kort och Anders ville gärna att tjejerna skulle komma på melodifestivalen och heja på honom!😍 En lyckad dag för alla och så trötta var vi ikväll. Blev bara en film och sen sova för tjejerna och ni ska även mamman sova❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *