Skrikfest

God kväll finisar. Snart helg men här väntas jobbhelg för min del. Halva veckan är gjord iallafall! Ikväll såg jag fram emot ett bad och sen krypa ner i sängen och sova ikapp lite förlorad sömn, men Saga hade andra planer.

Tjejerna sov när jag kom hem men precis när jag kommit hem vaknade Saga och var på uruselt humör. Hon startade skrikfest, kastade saker och slogs. Jag bokstavligen hatar denna fas! Det är så oerhört påfrestande när inget man gör hjälper utan man får vänta ut henne. I 1 1/2 timme skrek hon non stop! Nu är det lugnt tack och lov och vi ligger och kollar på Svampbob. Men nu behöver vi ta ikapp ännu mer energi😅

Måste vara så jobbigt att vara så liten och inte förstå varför man känner så mycket känslor. Vi pratar alltid och hur viktigt det är att visa känslor men också försöka sätt ord på dessa. Det är ju omöjligt att gissa sig fram och det vet dom, men det är så klart svårt i dessa situationer❤️ Men nu ska vi gosa en stund och sen blir det sova 😴

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *