Julmarknad och träning

Godkväll fina ni! Hoppas ni haft en mysig dag. Här startade vi dagen med sovmorgon tills hundarna sa till att dom behövde ut. Tjejerna kom upp till att nissen lämnat paket i julstrumporna och var helt lyriska! Efter paketöppning tog vi oss ut i snön för en promenad med hundarna och gick förbi lekparken en stund.

Efter ett tag tog vi oss hemåt och lämnade hundarna i värmen och hämtade stjärtlappar och så gick vi ut och åkte! Så roligt och tjejerna var så glada😍 När det var dags att käka gick vi hemåt och lagade lite lunch och sen packade vi iordning inför eftermiddagens träning, och efter lunch blev vi hämtade av barnens mormor.

Vi styrde bilen mot Skultuna och julmarknad väntade där! Årets första och såå mysigt hade vi! Älskar att bara strosa runt i lugn och ro och njuta av sällskapet, julkänslan som infinner sig, snön och doften av brända mandlar. Vi avslutade med en tur i lekparken.

På eftermiddagen var det dags för konståkning ⛸ Vi var lite tidiga men så skönt att slippa stressa! Idag körde dom inomhus och tränade inför kommande luciauppvisning. Såå duktiga och så stolt mamma❤️ På vägen hem blev det ett stopp på Max och så hem och äta framför vår just nu favoritfilm – Noelle, tomtens dotter. Ett bad senare och efter lite kvällsfix var det läggdags. Idag läste vi My Little Pony och båda somnade gott❤️ Nu blir det film för min del och hoppas på en god natts sömn.

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *