Första advent

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin vecka. Här har veckan bestått av sjukstuga för min egen del. Tjejerna har vart friska och krya men jag har legat däckad med förkylning och feber 🤒 Så igår var veckans andra arbetspass och även idag blev det jobb. Skönt att vara på fötterna igen!

Igår blev det bara mys efter jobbet med flickorna och så somnade vi tidigt. Klockan 20.30 sov vi alla tre😂 Idag vaknade vi dock upp 07.30 och tjejerna lös upp när dom insåg att nissen vart här! Ett brev var lämnat med ledtrådar om att vi skulle göra något kul idag, och efter jobbet blev det bio med hela familjen förutom morfar! Nya Disney-filmen Encanto och den var så fin! Lyckliga tjejer❤️ Väl hemma hade nissen lämnat ett till brev, där det stod att han lämnat en present i deras rum som dom skulle leta efter, så det gjorde dom glatt. I rummet fanns två nya hjälmar till konståkningen som dom velat ha ett tag så dom var såå lyckliga! Så nästa vecka får dom inviga dom på konståkningen😍

Nu är det sovdags och jag lägger mig tacksammast i världen över en fin första advent med mina hjärtan, och en mysig kväll med hela familjen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *