Godmorgon ledighet

Godmorgon finisar! Denna natt har jag sovit lite sämre och känner mig inte direkt utvilad tyvärr. Det var en orolig natt med två små som drömde mycket och så fort dom kom in till mig så började dom snurra runt i sömnen och jag börjar få svårt att sova när dom gör det. Vaknade dock upp imorse av att Jason behövde ut och kissa så nu har dom vart ute och vi ska snart ut på en promenad❤️

Idag är vi lediga vilket är såå skönt, och välbehövligt! Har stressat så enormt senaste tiden, trots att jag lovat mig själv att inte göra det, så idag ska vi bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Idag ska vi försöka få till lite fina kort på både tjejerna och hundarna så håll tummarna att alla sex är samarbetsvilliga idag😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *