Solsken och lov

Hej finisar! Wow, en hel vecka har snart gått, vilket innebär att höstlovet nu lider mot sitt slut. Vi har haft en fin vecka och åkt skridskor, lekt i lekparken, vart i stallet och så vidare. Att bara sitta och pyssla har vart så mysigt❤️

Veckan har verkligen susat förbi och imorgon väntar en ny vecka med nya möjligheter. Nästa vecka blir dock oerhört fullspäckat då jag jobbar 6 av 7 dagar. Egentligen skulle vi vart lediga imorgon men vi har tyvärr ett möte inbokat på jobbet samt skyddsrond vilket jag som skyddsombud givetvis måste delta i.

Men åter till denna vecka så är jag så tacksam för varenda stund! Solsken vi fått ta vara på, barnens skratt, alla mysiga stunder med tjejerna i famnen och så fina minnen vi skapat. Vi avslutade veckan med att äta hos mormor och morfar för att sedan hinna med ett bad och en bok innan läggdags när vi kommit hem. Båda somnade efter några sidor❤️ Nu blir det lite skönhetssömn, sen är vi redo att inta nya veckan!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *