Halloween-firande

Godmorgon finisar! Igår var det dags för halloween-firande hos föräldrarna och då jag jobbade på dagen så blev det på kvällen! Hämtade hundarna när jag slutat och åkte dit.

Blev mat direkt, tacos dagen till ära, och sen fick vi gå den läskiga rundan och leta efter häxan! Tjejerna förstod direkt att det var mormor men vi låtsades som ingenting 😂 Mååånga skratt blev det, den där häxan verkade inte riktigt riktig😂 Men det var roligt.

Kvällen blev lite kaosartad då Sofia blev arg och det slutade med att vi åkte hem snart därpå. Men vi pratade på vägen hem och hon är så klok min lilla tjej❤️ Så nu är halloween över och tjejerna har kommit utklädda till både baletten och konståkningen😍 Men nu ser vi fram emot juletider!❤️❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *