Lite förberedelser

Halloween närmar sig med stormsteg och massor med förberedelser ska ordnas! Vi började fira halloween när vi var små och mormor hade då alltid stora fester som vi hade så roligt på! Mormor var inte den som bangade😅 Minns så en halloween när Max hamburgare utlovade en glass eller hamburgare om man kom utklädd, så hon tog med mig och syrran och åkte runt till alla Max i Västerås 😂 Jag filmade, dom klädde ut sig😂

På senare år har jag hållt i halloween-runda för syskonen och årets blir dock inte så läskig heller eftersom tjejerna är så små, men en runda blir det! Det kommer även bli mat och fika i vanlig ordning👻

Idag gjorde dom klart pumpan och den lyser så fint ikväll, och så satte vi upp lite dekorationer inne också. Nu är det bara fikat kvar att fixa 🎃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *