Ibland blir det bara för mycket

Idag vaknade upp till två bråkande ungar som inte alls vaknat på rätt sida😅 Alltid lika roligt. Vi gick upp och åt frukost och tog en promenad med hundarna för att sedan åka iväg på lite hemligheter på vår lediga dag.

Vi började med ett stopp på badhuset som dom frågat om ett tag nu. Var ganska lugnt men mest skolklasser där så vi drabbades inte! Tjejerna tränade på att simma och lekte i flera timmar. Det blev även bubbelpoolen och så clementin i bastun, det är sedan gammalt. Efter var det dags för lite lunch och tjejerna valde Max, så det blev det.

Efter lite mat i magen begav vi oss till ishallen och snörde på skridskorna för lite träning! Dom är så otroligt duktiga och gör så enorma framsteg! Mina stora duktiga tjejer❤️ Så mysigt! Vi åkte i 1 1/2 timme innan det var dags för lite mellis.

Nu var klockan ganska mycket och det var dags för gymnastik så vi åkte direkt till hallen och trots en lång dag med massor av fysisk aktivitet så gav dom allt! Väl hemma kom dock tröttheten ikapp Saga så vår promenad med hundarna slutade med skrik och tårar om vartannat och vi fick avbryta och gå hem igen. Blev lite kvällsmat och så bara en dusch innan vi kröp ner och gosade i min säng. Båda somnade gott så tätt intill det bara gick❤️ Så tacksam för denna mysiga dag med mina hjärtan❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *