Veckans aktiviteter

Denna vecka har vart väldigt uppbokad och känslorna har susat i berg och dalbana känns det som. Eftersom jag därför inte har hunnit vart så aktiv i sociala medier så kommer här en mindre sammanfattning🤗

• I måndags var vi lediga och hade inga planer så vi tog det lugnt på förmiddagen och avslutade med lekparken innan gymnastiken började. blev en tidig kväll då dom var så trötta❤️

• I tisdags var det dags för Grace och Charlies årsvaccination och Jason skulle in för att kolla valptänderna. Tre av tänderna har hunnit bli dubbla så dessa bokades in för utdragning. Efter lämnade jag tjejerna på dagis och sen blev det jobb hela dagen fram till 19.

Min anställning gick även över från provanställning till fast så det kändes superskönt!

• I onsdags skulle Grace till vår veterinär för besiktning inför sin sista kull. Hon fyller 7 år nu i veckan så SKK ska ha in intyget sen för att hon ska få ta denna sista kull. Allt såg toppen ut och hon blev godkänd❤️ Nu väntar vi in löpet😍

Tjejerna hade även sitt 5-årsbesök på BVC och till en början gick det toppen. När det sedan var dags för sprutorna vände det som på en femöring och det blev kalabalik i rummet. Efter många om och men (och lite extra tinnitus) fick dom sprutorna och efter säger Saga att ”mamma, det gjorde inte så ont”😂

Denna dag var det även ett år sedan vi förlorade mormor i suicid och det var en otroligt tung och jobbig dag psykiskt. Det går ju inte en dag utan att man tänker på henne men denna dag var otroligt jobbig.

• Torsdag morgon var vi på plats i Sala för utdragning av tänder för Jason och vi lämnade honom klockan 8. Därefter hälsade vi på brorsan som hade praktik på Maxi innan vi åkte vidare till dagis och sedan jobb.

• Fredagen skulle vi vart lediga egentligen men jag blev inringd då vi skulle ha kurs och så täckte vi upp när de andra var på lunch. Hämtade tjejerna tidigt och så åkte vi hem och gick ut med hundarna och åt mellis. Vid 16 åkte vi till Enköping för att handla godis och avslutade med att köpa kvällsmat som vi åt hemma till fredagsmyset.❤️

• På lördagen var det dags för balett och eftersom jag jobbade så var det mormor som fick åka. Efteråt blev det att åka skridskor och sen sov ju mina små hjärtan kvar❤️ Jag jobbade hela dagen så somnade tidigt efter en lugn kväll.

Så var det bara idag kvar! Helt galet vad fort en vecka går! Men nu ska jag vänta tills mina små grodor kommer hem igen 🐸❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *