En mysig söndag

Idag vaknade jag upp 8.45 vilket var så skönt! Tjejerna kom hem igen vid 10.30 så vi hoppade in i bilen och styrde mot Åsby. Där strosade vi omkring länge och avslutade med en god fika. Det är så mysigt att gå runt där och tjejerna uppskattar det lika mycket!❤️ Sen blev det lite småshopping på Erikslund samt handla mat innan det var dags att åka till konståkningen.

Idag var Sofia inte alls på humör men det slutade bra och dom var så duktiga båda två❤️ Dom tycker det är så roligt men kan tycka att det är lite jobbigt med alla föräldrar som kollar på. Dom fick åka lite extra efteråt bara för att dom tyckte det var så roligt.

Efter konståkningen blev det att åka hem och äta kvällsmat. Lite gymnastikträning hann vi med efter och idag tränade vi på bakåtvolt i soffan, och båda är Såå duktiga!🤩 Efter ett bad var det dags att sova och båda somnade direkt❤️ Så tacksam för en mysig söndag med mina hjärtor❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *