Att vara utan barnen

Hej finisar! Igår var en ganska tung dag. Tjejerna har inte sovit borta på ett tag nu och igår var det som ni säkert kan räkna ut, dags för de små att sova hos mormor och morfar! Dom hade planerat detta ganska länge nu så det var ju inget som hände plötsligt, och jag vet ju hur bra dom har det där, så det är inte det! Men, när man inte vart igen dom på länge så blir det jobbigt🙈

Det kanske låter löjligt när det bara gällde en dag och över natten, men ångest hade jag😅 Jag jobbade hela dagen och kom hem på kvällen. Jag orkade inte laga mat åt bara mig själv så blev en kvällsmacka bara. Efter en dusch blev det att krypa ner i sängen tidigt och kika på film och sen somnade jag strax efter 22🙈 Så när jag vaknade upp 8.45 idag helt av mig själv så var det såå skönt! Jag känner mig helt utvilad och har nu suttit i lugn och ro med min frukost framför Bonde söker fru som jag missade i onsdags🤩 Om en stund kommer mina älsklingar hem igen och som jag längtar!!❤️❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *