Sova tillsammans

Jag har ju pratat om detta förut, men samsovning hörni! Vi har samsovit ända sedan tjejerna föddes och det är något av det mysigaste jag vet. Sedan länge nu har dom somnat i sin säng med en godnattsaga och sånt varje kväll förutom helger, men kommer alltid in till mig någon gång under natten. Dom vaknar inte ledsna utan kommer bara intrippandes och kryper ner tätt intill och vill att jag håller om dom❤️

Jag älskar att ligga nära men ju äldre dom blir desto svårare är det att sova. Rörliga i sängen har dom alltid varit men det är lite annorlunda nu när dom är så stora och man helt plötsligt vaknar upp med en fot i ansiktet😂 Sovställningarna för en annan blir ju inte alls bekväma och sömnen kan drabbas ganska rejält, men det är så mysigt att ligga och hålla om dom hela natten❤️

Att samsova ger extra mycket närhet och trygghet och det är ju det bästa vi kan ge våra små. Det är ingen stress att få dom att sova hela nätter i egen säng utan jag värdesätter istället att dom får närhet❤️ Allt har sin tid och jag vet att jag kommer sakna att samsova med mina hjärtan sen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *