Åter till verkligheten

Ny vecka och för mig något snurrigt då det känns som måndag idag eftersom jag var ledig igår😅 Man blir lätt vill på dagar när man inte jobbar måndag till fredag vecka efter vecka! Idag var det iallafall dags för dagis och jobb och tjejerna såg fram emot att träffa deras bästis på dagis❤️

Lämnade imorse och åkte vidare till jobb vilket blev en bra start på jobbdagen. Resten av dagen gick ganska sakta men vi hade att göra iallafall. Väl hemma blev det kvällsmat och tjejerna somnade ca 20.30 idag vilket inte alls var enligt rutinerna, men dom ville så gärna att jag skulle läsa och då blev det sent i och med jobb❤️ Men nu sover dom gott mina hjärtan!

Nu är även konståkningen igång och dom älskar det! Dom var lite blyga i början men sen blev dom varmare i kläderna! Så roligt att dom gillar det och jag är glad att dom vill gå i alla dessa sporter❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *