Knådad som bara den

Hej finisar! Idag var det dags, egentid med min fina mamma stod på schemat! Vi började med att handla lite mat på Maxi innan lunch för att sedan ta lunch tillsammans efteråt. Efter maten begav vi oss ner på stan för en varsin massage som var inbokat.

Det var så skönt efteråt men jösses vad jag led under mestadelen av tiden😂 Jag är så otroligt otränad och stel och när man lyfter tjejerna så tänker jag inte alltid på hur jag lyfter, vilket jag dock försöker göra på jobbet, men det blir ju många dåliga lyft ändå. Lovar mig själv att ta hand om kroppen mer framöver för vi har bara en kropp! Så viktigt att tänka på!

Så här i efterhand var det väldigt skönt. Hon fick bort många knutor både i rygg och axlar så har vart ganska trött sedan dess. Galet vad mycket som släpper efter en massage! Mamma fick likadan massage men hon tyckte inte alls det gjorde ont😂 Skönt efter iallafall🤩

Efter massagen blev det fika på Erikslund och handla på Ikea innan jag skulle hämta tjejerna. Därefter hem och leka en stund innan kvällsmaten. Mycket krångel och test från mina små tjejer idag men efter massor med kramar så blev det bok och snart sov båda❤️ Efter dom somnat blev det en dusch för mig för att sedan fixa iordning då mamma skulle komma och kolla på Bonde söker fru med mig🤩 Det är verkligen vår grej och det vi ser fram emot varje höst! En mysig dag med massor av egentid med bästa mammis blev det❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *