Billigt med barn

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra start på veckan! Idag överraskade jag tjejerna med att åka och hoppa i trampolinpark efter dagis så vi drog med moster och mormor och hoppade loss i två timmar och jösses vad otränad man är😂 Vi hade såå roligt och tjejerna var så nöjda❤️ Vi avslutade med att äta på Spicy Hot innan hemgång och väl hemma blev det bara en dusch och sen bums i säng då klockan redan var strax efter 20. Båda somnade ovaggade medan jag sjöng och klappade dom❤️

På söndag börjar dom på konståkning så det kommer vara fullspäckat med träningar för dessa små. Jag tycker dock det är viktigt att dom får prova på och alla deras sporter tycker jag hör ihop så det blir toppen. Det blir alltså balett på lördagar, konståkning på söndagar och gymnastik på måndagar. Men detta är två så oerhört skriva barn och det är så bra för dom att få gå i dessa sporter. Plus att dom har ridningen hemma. Har man inte aktiva barn som enbart kan leka ordentligt ute så förstår man nog inte, och dessa små prinsessor älskar att röra på sig, oavsett om det är att dansa eller göra konster dom på gymnastiken. Men billigt med barn är det definitivt inte😅

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *