Höst, underbara höst

Veckan har nått sitt slut och massor med nya minnen har skapats. I onsdags fyllde mina hjärtan 5 år och firades med dunder och brak, och i lördags hade vi kompiskalas på Jumpyard! Jag avslutade veckan med jobb och när jag kom hem så blev det film med mina tjejer innan sovdags❤️ Underbart sätt att runda av helgen med.

Igår var vi till Enköping med mormor för att handla lite och kolla på brorsans hockeymatch. Vi åt kvällsmat där och köpte med oss kvällsfika till lekparken innan det var dags att åka hemåt. Vi hade så otroligt mysigt och jag bara älskar att hösten faktiskt är här nu!

Färgerna som glänser i solen, den krispiga höstluften, allt som hör till. För mig ger hösten en känsla av lugn och jag ser fram emot att vi går mot kallare tider. Dagarna är fortfarande varma när solen är framme men luften är så lätt 🍁 Men nu ser vi fram mot en ny vecka!🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *