En hel hand

Idag är dagen med stort D! Som dom längtat mina små hjärtan! Att fylla år är alltid stort men att bli en hel hand är något alldeles speciellt❤️ Även för mamman är det speciellt för jag har nu haft äran att vara mamma till dessa små perfekta grodor i fem år! En tid som verkligen flugit förbi😢 Många, många fina minnen har vi skapat genom åren och jag är så tacksam för varenda minut med mina minime❤️

Tjejerna låg så fint kvar i sängen imorse när jag gick upp och förberedde allt. Sen ”väckte” jag dom med frukost på sängen i vanlig ordning och sjöng❤️ Lyriska båda två som kastade sig på paketen. Tänk hur magiskt att fylla år när man är liten😍

Det blev kalas på eftermiddagen och då bjöds det på tårta, pannacotta, cupcakes och morotskaks-rulltårta. Men först blev det spicy hot som tjejerna valt som födelsedagsmiddag❤️ Massor med fina paket blev det och två glada prinsessor. Efter en kvällspromenad med hundarna blev det en dusch och sen somnade dom på två röda🙈 Mina stora små tjejer🥰

Loading Likes...

1 reaktion på ”En hel hand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *