Så märklig känsla

Hej finisar! Imorgon har jag två små femåringar i huset och ingen är lyckligare än dom! För mig pendlar känslorna enormt och jag är all over the place. Det känns så märkligt att jag för fem år sedan väntade med spänning på att få träffa mina små hjärtan, i full gång med igångsättningen. Vid denna tid för fem år sedan låg jag på förlossningen med värkstimulerande dropp och och började få riktigt onda värkar. Min vän var pilatesbollen och jag kunde vila mig mellan värkarna än så länge. Vi tolvslaget ville jag ha ryggmärgsbedövning men då var det slagsmål på Bäckby här i Västerås så inga läkare var på plats då dom satt i trafikkö på väg till jobbet och morfin hjälpte bara stundvis. Till slut lyckades läkarna komma fram och jag kunde få bedövningen tack och lov!

Så märklig känsla att mina små bebisar faktiskt inte är så små längre. Just nu är det bara Damiano och Anton Ewald som gäller, smink och kolla på Youtube utöver de vanliga aktiviteterna. Mina vackra små flickor!❤️ Nu är det sovdags för imorgon blir det en tidig morgon🥳❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *