En dag för återhämtning

Godkväll fina ni! Hoppas er vecka vart fin så här långt. Här ser vi fram emot helgen även fast jag jobbar 8 dagar i sträck från och med imorgon. Idag vaknade vi upp pigga och glada och tjejerna var så duktiga på morgonen. Lämnade dom vid 9.30 på dagis och åkte hem för lite jobb hemifrån idag. Var en lugn dag för min del och jag är glad att jag fick den chansen för återhämtning. Nu när flickorna är i den fas som dom är i så behövs mycket återhämtning och det är så viktigt att faktiskt få det också.

Jag beställde en ny dator vid lunch då mina två är så gamla och knappt funkar så det var dags för en ny. Blev en ny MacBook Air från Netonnet och två timmar senare var den redo att hämtas upp! Åkte och hämtade den strax innan tjejerna skulle hämtas på dagis.

Väl på dagis var det två glada tjejer och vi stannade till i lekparken en stund på vägen hem. Mysigt i höstvädret! Sen var det dags att åka hem. Vi hann med att baka chokladbollar innan det var dags frö kvällsmat och sen började kvällens fest – som jag inte ville gå på! Kvällarna har inte vart intensiva på länge så det var väl dags, men båda hade otroligt många melt downs och efter en dusch var det bums i säng. Sofia fortsatte dock och skrek och grät om vartannat så jag nattade Saga först och fokuserade sedan på Sofia i lugn och ro. Efter ungefär 45 minuter lugnade hon sig och bad om ursäkt så vi hade kramkalas länge innan hon kröp ner i sängen. Efter två sidor i boken somnade hon gott samtidigt som hon höll mig i handen. Älskade små barn!

Nu är det sängdags för mig med och imorgon är det jobb igen. Men först, ansiktsmask och en film!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *