Riktiga balettjejer!

I lördags var det dags för första balettlektionen då dom var sjuka förra veckan och därmed inte kunde vara med den gången. Lagom nervösa var dom så klart men det gick galant. Det var viktigt att dom hade rätt typ av uppsättning då dom sett hur andra haft så en fin uppsättning med fläta i knut blev det🤩 Dom fick in själva och lyssnade så bra på fröken. Båda tjejerna var så otroligt duktiga och fick lära sig massor på första lektionen!

Efter lektionen var det dags att prova ut kläder och skor då det är kläd- samt färgkod. Så varje grupp har en färg och det var två glada tjejer då deras grupp har rosa🙈 Såå gulliga dräkter och skor😍 Så nu har jag köpt det och dom längtar så tills på lördag då dom får inviga kläderna! Se så fina dom var innan vi skulle gå in😍 Det är alltså inte de dräkterna dom ska ha som är på bilden, utan dom fick ha vad dom ville eftersom det bara var andra veckan dom var igång!🤗

Loading Likes...

1 reaktion på ”Riktiga balettjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *