Tjejkväll

Igår var det dags för AW med bästa gänget då en del inte kunde följa med förra gången! Efter jobbet blev jag hämtad och så åkte vi hem till en kollega för lite kvällsmat med allihop. En trevlig middag med mycket skratt! Efter gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan. Där blev det en del drinkar på olika ställen och så avslutade vi på Olearys🥳 Blev en lyckad kväll och jag var väl hemma vid 2 inatt så skapligt trött just nu🙈

Vaknade av mig själv vid 9 men låg kvar i sängen en stund till. Facetimeade med tjejerna när dom åt frukost och strax innan lunch träffades vi i stallet för lite fix. Så mysigt när dom kastar sig i famnen efter en dag ifrån varann❤️

Väl hemma igen blev det väldigt lugnt. Tjejerna har lekt med lera hela dagen i princip och jag har plockat lite också. Men nu är det sovdags så vi orkar med en ny vecka!🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *