Idag ger jag upp

Alla dessa faser. Ibland känns det inte som att jag pratar om annat, men här skriver jag ju allt som har med livet som ensamstående att göra, vårt liv, så det faller sig ganska naturligt😅 Men nu har vi haft det lugnare ett tag utan faser, men så har speciellt Sofia kommit in i en ny nu. Denna är nog på samma nivå som när Saga hade sin värsta fas vid 2,5🙈

Just nu är hon värdigt lättretad, och då menar jag att hon retar sig på allt och ingenting. Säger jag fel enligt henne så blir det kalabalik, gör Saga något mot henne så uppstår tumult, får hon inte som hon vill så blir hon galen och det ska slåss och skrikas så man får tinnitus. Det är så mycket som händer i dessa små kroppar och jag kan bara föreställa mig hur jobbigt det är för dom att känna alla dessa känslor på en och samma gång. Igår började dom bråka med grannens barn varpå jag sedan fick höra att dom sagt att JAG sagt att deras barn var idioter, vilket aldrig hänt, men det beskriver ganska väl hur dom beter sig just nu.

Att behöva traggla med detta varje dag utan avlastning från en sambo är så påfrestande och idag var orken så gott som bortblåst. På eftermiddagen var det lugnare och vi kunde avsluta kvällen med lite fredagsmys framför Raya❤️ Älskade små barn, tänk om dom förstod hur mycket man älskar dom!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *