Hästar och sjuka barn

Godkväll finisar! Hoppas er vecka vart fantastisk! Vår har gått upp och ner. Dels var jag ju sjuk själv efter vaccinet, men så vaknade vi upp i fredags och då var tjejerna tokförkylda och hostiga så vi fick börja helgen med vab. Vi hade mys ändå på kvällen och lördag var det dags för jobb igen.

Efter mycket om och men bestämdes att vi äntligen skulle hämta hem vår häst Sally, vår fina avkomma, så direkt efter jobbet åkte jag, mamma och flickorna till Lindesberg för att hämta henne. Vi var framme strax efter 20 och efter allt var klart rullade vi hemåt. Vi stannade till i Köping för jag inte hade ätit något så väl inne började saga klaga på ont i kroppen och man verkligen såg på henne att hon började bli dålig så vi åkte hemåt direkt. Lämnade Sally i stallet och åkte hemåt och då hade Saga feber. Min lill gumma❤️ Klockan 00.30 var vi hemma och alla tre somnade på stört trots att tjejerna sovit nästan hela vägen.

Lilla hjärtat har feber nu med så vi blir hemma imorgon också så blir en lugn start på nya veckan!🥰 Se så fint himlen lös inatt😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *