På benen igen!

Godmorgon fina! Fy vilken natt vi haft! Tjejerna har krånglat något otroligt och sovit oroligt så det blev inte många timmars sömn.. Nu blir det lite frukost iallafall och sen ska vi ta tag i dagen😍

I tisdags tog jag andra dosen av vaccinet på morgonen innan jobbet och vid 17 fick jag lov att gå hem då jag hade feber och så ont i kroppen. Väl hemma tog jag en varm dusch och kröp ner i sängen tills tjejerna kom hem och skulle sova. När dom var nattade så tänkte jag sova jag med men fy vad dåligt jag sov! Hög feber, så ont överallt, huvudvärk och sova gick inte alls! Blev inte heller då mycket sömn och när jag väl vaknade var huvudvärken värre än någonsin. Lämnade tjejerna på dagis och sov sedan resten av dagen!

Idag har jag varken feber eller huvudvärk men fortfarande ont i armen. Tur att vi är lediga idag! Så idag blir det lite fix hemma och uträtta lite ärenden😃

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *