Tjejmys med gänget

Då mamma fyllde år igår och moster för ett par veckor sedan så hade vi bokat in denna dagen för lite tapas hemma hos oss! Så idag har jag stått hela dagen och lagat mat och bakat inför kvällen som blev så lyckad!

Det blev vitlökschampinjoner, creole fries, miniplankstek och även minihamburgare till tjejerna. Till efterrätt blev det vispad vaniljpannacotta med hemlagad hallonsås och en kolapaj med mörk choklad🤩 Allt hemlagat och givetvis veganskt! 🌱 Kan lova att ingen fick hungrig härifrån ikväll🙈

Innan maten blev det lite lek på tjejernas rum och dom gjorde så fint till sina barbies i deras nya lekrum. Det var en så mysig tjejkväll med dom bästa och tjejerna somnade gott efter alla hade åkt. Och nu ska även mamman ta ikapp lite sömn 😴

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *