Världens mysigaste dag

Hej finisar! Hoppas er helg startat bra! Vi började ledighet igår och tog fredagen till att uträtta lite ärenden i kombination av tjejmys bara jag och mina stjärnor❤️ Vi åkte till Erikslund och det första Saga sa när vi gick förbi hårsalongen var att hon ville ta hål i öronen idag! Så vi gick in och fick tid direkt och hon var så galet duktig, sa inte ett ord och så var det klart! Fia tog kort och båda fick klubbor efter för dom var så duktiga😍

Såå stolt tjejer efteråt som gick runt och visade varenda människa vi passerade🥰 Vi köpte dels nya skor till mig, låtsasörhängen till Fia, gardinfästen, gardiner, underlägg till bordet och lite blommor innan vi avslutade med en lunch på IKEA efter att tjejerna valt lunch❤️ Det var en så otroligt mysig dag bara vi tre och jag uppskattade det massor❤️

Helt galet att mina tjejer snart fyller 5 år! Det är det här jag längtat efter, att kunna göra saker tillsammans som dom kommer ihåg, skapa fina minnen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *