Vem behöver sova?

Godkväll finisar! I torsdags var det dags för jobb igen efter vår lilla minisemester. Jag började klockan 18 då vi hade inventering så vi slutade inte förrän 03.40. Då var det bara hem och sova två timmar innan tjejerna väckte mig och skulle upp, och sedan göra dag😅 Klockan 12 var det dags för jobb igen fram till 19. Ni kan ju gissa om vi var slut allihop.. Lång dag vill jag lova. Väl hemma så sov tjejerna gott så det blev en dusch och sen sov jag klockan 21🙈

Idag vaknade jag dock upp ganska utvilad klockan 8 efter 11 timmars sömn så vore dumt att klaga! Jobb idag med men det blev en mysig morgon med mina stjärnor innan det❤️ Efter jobbet blev det myskväll med mina fina och vi hade världens mysigaste läggning! Så tacksam för det🥰

Nu återstår 5 dagars arbete innan lite ledigt! Nästa vecka blir en spännande vecka då mamma fyller år, vi ska på utställning med häst och så ska vi fira mamma och moster❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *