Bara massa bus

Hej finisar! Hoppas ni haft en mysig dag i solen. Här har det vart 25 grader och strålande sol hela dagen men vi började dagen inne. Eftersom det är första lediga dagen på ett tag så stod städning på schemat. Så det blev storstädning medan tjejerna lekte. Efter lunch lyxade vi med lite fika i solen innan vi begav oss till stallet.

Tjejerna lekte med sina käpphästar medan jag fixade med hästarna och bytte vatten etc. Tanken var att dom skulle rida men Sessan var lite ömfotad så vi fick hoppa på det. Eftersom det var så varmt så tog vi en av tunnorna vi har och fyllde med vatten så tjejerna kunde plaska av sig vilket var skönt🥳

På eftermiddagen mötte vi upp tjejernas mormor och åkte till Erikslund för att köpa skor till tjejerna, gardiner till oss samt så avslutade vi med kvällsmat på IKEA🙌🏼 En väldigt mysig dag fylld med massor av bus från mina tokar❤️ Väl hemma så var det som himlen öppnade sig och herr Oscar blixt var på besök men vi hann springa in utan att bli dyblöta iallafall. Efter en varm dusch blev det Pelle Svanslös-bok och båda somnade gott❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *