Äntligen hemma!

Igår var det dags för jobb igen efter lite ledigt och då barnen tillsammans med mormor bestämt att dom skulle sova där så hämtade mormor på dagis och sen åkte dom direkt dit. Tänk att dom är så stora att dom kan planera😂 Mina små gryn❤️ Jag jobbade till 19 så det var bara dusch och bums i säng när jag kom hem.

Tjejerna hade mys och jag såg fram emot att sova en hel natt utan uppvak😬 Tjejerna sover ju hela nätter men vaknar för att krypa upp till mig någon gång under natten och även om dom sover djupt så vaknar jag 500 gånger per natt för att dom rullar på en, dom drar av sig täcket etc etc så det blir ju en hel del uppvak för min del ändå. Blev 7,5 timmes sömn inatt och det var skönt att vakna relativt utvilad även om jag gärna hade sovit längre😆

Idag var det jobb igen och morgonen startades med FaceTime med tjejerna❤️ Klockan 18 slutade jag och då kastade jag mig hem till mina stjärnor! Blev god mat tillsammans och bara prata om vad dom gjort hos mormor och morfar och sen mys i mammas säng efter en dusch. Blev lite gott framför skönheten och odjuret innan båda somnade på mig❤️ Äntligen är det som vanligt igen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *