Ledig dag

Hej finisar! Hoppas ni har en fin vecka! Här är vardagen igång igen på riktigt med allt vad det innebär men idag var jag ledig🙌🏼 Vi började dagen med lite trots och en god frukost som jag tänkt vi skulle äta tillsammans, men tjejerna var inte alls intresserade och skulle bara härja så till slut fick dom gå upp och leka på sitt rum. Jag plockade lite under tiden och vid 10.30 blev vi hämtade för att åka till veterinären. Det var återbesök för Doris efter hon drog ut valptänderna. Det gick toppen och vi var snabbt klara🤗 Därefter åkte vi direkt till lekparken och tjejerna fick springa runt och leka❤️

Det var så mysigt och tjejerna var så nöjda. Vi avslutade med lite lunch innan vi åkte till stallet. Idag var det dags för hovvård och två av tre hästar verkade jag av. Flickorna lekte så fint och lärde sig även klättra upp själva på höbalarna så det var två stolta tjejer 😅

Blev en mysig dag som avslutades hos mormor och morfar för kvällsmat tillsammans och väl hemma var det bums i säng för två övertrötta tjejer❤️ Nu taggar vi för fem dagars arbete🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *