Höst, var är du?

Sommar i all ära, men ni som följt oss ett tag, eller ni som känner mig vet hur mycket jag älskar hösten och trots att sommaren är underbar så är just hösten min favorit. Krispiga dagar, skönt i solen men svalt i skuggan, alla fina höstkläder och så alla vackra färger!🍁

Jag ser så fram emot hösten med allt vad det innebär. Jag vill komma igång med bra mat igen, hemlagad husmanskost, bra frukostar och mycket kärlek nedlagd i matlagningen. Under sommaren är man ju sällan hungrig och speciellt inte på riktiga måltider. Jag längtar efter långkok och soppor!🤩

Att köpa höstkläder till sig själv är guld men att handla till barnen är ju det absolut bästa och jag bara väntar på att höstkollektionerna ska släppas så jag kan löpa amok😍 Och hur skönt är det inte att kunna sova utan fläktarna?! Jag drömmer vidare och planerar tjejernas 5-års dag för fullt som även den infaller på hösten, men först ska ci ta tillvara på allt vad sommaren har att erbjuda❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *