10 av 10

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin dag! Här har livet bestått av jobb, nästan bara. Och massor med mys med mina stjärnor! Igår var vi till veterinären med Doris för utdragning av tänder så jag lämnade henne och 8 och hämtade henne 12. Så skönt att allt gick bra och nu hoppas vi bara att det fortsätter så!🐶

Idag lämnade jag tjejerna hos min mamma och åkte och handlade innan jobbet. Så skönt att ha det gjort när man slutar. Blev en bra start på jobbdagen då första kunden var så nöjd med hjälpen han fick att han berättade att han var butikschef på Media Marit i Eskilstuna och tränade sin personal i kundhantering och försäljning och gav mig 10/10. Sen hade han även pratat med en kollega om att jag var så duktig och trodde jag var butikschefen! Oerhört roligt🙌🏼 Resten av dagen susade förbi och efter jobbet var det bara hämta Doris medicin och sen hem. Nattade tjejerna som hade skrivit så fint till mig att jag nästan började gråta❤️ Mammahjärtat smälte totalt!😢 Efter att tjejerna somnat till boken tog jag en dusch och kröp ner och åt lite kvällsmat och nu är vi lediga! Ska bli så skönt🤩

Loading Likes...

1 reaktion på ”10 av 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *