Mitt strå till stacken

Idag blev det en betydligt tidigare morgon än vanligt för vår del. Jag börjar vanligtvis 10 på morgonen och vissa gånger tidigast 9.30 så att ställa klockan är egentligen inget måste eftersom tjejerna vaknar så tidigt på morgonen. Men idag var vi tvungna att gå upp tidigare så när klockan ringde efter en jobbig natt med nattskräck för Sagas del så var jag inte alls superpeppad på att gå upp. Tjejerna fick sova en stund till så jag fixade hundarna och lite frukost och sen hörde jag två små tjejer som trippade ner för trappan och kastade sig i famnen på mig❤️

Klockan 8.30 satt vi i bilen på väg till föräldrarna som ska vara barnvakt då jag ska jobba. Anledningen att det blev tidigare idag är för att jag ska dra mitt stt till stacken och vaccinera mig för covid-19. Så klockan 9 stod jag i kön fast jag hade tid 9.10, och nu, en timme och 10 minuter senare är jag klar och sitter och väntar på att få åka till jobbet. Jag som tyckte jag bokade tid i god tid för att hinna till 10, men icke😅

Svimfärdig som jag vart sedan jag kom hit, sitter jag nu alltså bara och väntar. Nästa dos är inbokad och just nu känner jag mig relativt lättad även om jag är rädd för biverkningar😅

Loading Likes...

1 reaktion på ”Mitt strå till stacken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *