Barnvakt och AW

Godmorgon finisar! Redan måndag och vecka 28 idag! Jag är tillbaka på jobbet och eftersom jag trivs så otroligt bra så är det bara roligt att vara tillbaka men däremot får jag ont i magen av att veta att jag är igen tjejerna så länge då😢 Mamma känslorna som pratar. Jag vet ju att dom har det såå bra fast jag jobbar men Jag vill ju vara den som är hemma och gosar med dom så fort jag slutat jobba redan 16.30, men eftersom jag slutar 19 så är jag inte hemma förrän läggdags.

Hur som så var vi på AW i lördags direkt efter jobbet och det var så trevligt🤗 Blev en del drinkar och massor med skratt! Så glad över detta gäng som vi är på jobbet. Tjejerna sov hos mormor och morfar och hade så mysigt där och moster gjorde lockar på båda vilket är höjdpunkten för mina prinsessor😍

Igår firade vi även brorsan efter jobbet som idag fyller 15 år! Fattar inte alls var tiden tog vägen!😩 Så god mat och tårta blev det🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *