Sommar och sol

Alltså hur underbart är det inte med sommar och sol? Vi njuter till fullo och försöker ta vara på varenda sekund som solen är framme☀️ Idag startade vi dagen framför sommarlov som vanligt och efter frukost stack tjejerna ut och lekte med kompisarna så jag passade på att plocka lite hemma. Vid 11 lämnade jag tjejerna hos mormor för att sedan åka vidare till veterinären med Doris. Första konsultationen innan operation för att dra ut mjölktänder som inte vill lossna. Gick toppen och vi fick en tid om lite mer än en vecka🙌🏼 Nu är det bara hoppas att Jason tappar alla sina när det är dags🙈

Nu är vi hos mamma igen och har hunnit med lunch och att bada. Nu blir det lite mindre mellis innan mer lek och bus🤗 Sen är det bara hem och städa och bädda rent i sängarna innan fredagsmyset kan börja❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *