Egentid med bästis

Godkväll kära ni! Idag startade jag dagen med att göra klart dagens tårtbeställning och sen njöt vi av en god frukost tillsammans, jag och mina stjärnor. Jag var egentligen ledig idag men hoppade in för en kollega så mamma och tjejerna skjutsade mig till jobbet i förmiddags.

Var en lugn dag på jobbet men jösses vad trött jag var på slutet! Hade helt enkelt kunnat somna stående🙈 Men vi höll ut till 17 då vi slutade och sen åkte jag och syrran ner på stan och åt tillsammans. Det blev burgare och det var såå gott, och såå mysigt! Vi har knappt fått någon egentid eftersom hon vart i lumpen ett år och nu på sistone har det vart så mycket jobb, så det var jättemysigt❤️ Väl hemma var det dusch och saga som gällde och tjejerna somnade gott efter halva boken. Nu blir det sova för mig också men snart kommer något roligt upp här, så håll utkik!🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *