Kalas och minigolf

Idag vaknade vi upp innan 8 i vanlig ordning och gick ut med hundarna och matade kaninungarna innan frukost. Jag fortsatte sedan med tårtan som ska iväg imorgon innan jag och Saga mös ner oss i soffan framför sommarlov❤️ Så värdefullt att få egentid med tjejerna en och en❤️

10.30 hämtade vi upp Fia och åkte vidare till deras kompis Thiago som hade kalas idag. Det var så roligt och tjejerna var så nöjda! Perfekt väder hade vi också☀️ Klockan 14 var det dags att åka hemåt och efter alla bestyr som skulle fixas med så åkte vi sedan hem till föräldrarna för att bada. Sen avslutade vi dagen med lekparken, äta gott och spela minigolf. Tjejerna är såå duktiga och båda fick både hole in one och i med bollen på två slag!🤩

Väl hemma blev det bara en dusch innan läggdags och nu är lilla kaninbebisen matad och jag ska få sova ett par timmar innan det är dags igen🙌🏼 Sov gott fina ni🥰

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *