Livet och allt där emellan

Godkväll kära ni. Hoppas er sommar rullar på fint och att ni får njuta av vädret☀️ Här har det hänt en del sedan sist och en lugn stund har jag inte haft på evigheter😅 Vi fick ju hem ett gäng kaniner där det slutade med att alla småttingar behövde stödmatas men dessvärre går det inte alls bra trots att jag lagt ner min själ i dessa små liv.

Jag har iallafall semester nu, men eftersom vi inte har någon betald semester i år pga nytt jobb så kommer jag jobba lite smått ändå. Skönt ändå att ha vardagarna bara med tjejerna❤️

Hur mycket jag än älskar sommaren så ser jag redan fram emot hösten. Det är ju min favoritårstid och jag längtar till de krispiga kvällarna, långa dagar i lekparken igen (för det går ju inte när det är som varmast) och fina höstkläder 🍂 Tjejerna längtar precis lika mycket, men bara för att dom fyller hela 5 år! Själv fattar jag inte alls var tiden tagit vägen!

Idag har jag och Saga egentid efter en jobb tid med bråk tjejerna sinsemellan och jobbig fas. Skönt att bara kunna ge allt till en för en dag❤️ Nästa gång är det Fias tur❤️ Imorgon har jag en tårta som ska iväg och sen blir det kalas för tjejernas del🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *